glitter-graphics.com Assalamualaikum....hello...

Saturday, April 30, 2011

alamak !! sayer jatuh cinta pada xul ( bukan nama sebenar)

ermm , donno how explain  this perasaan...yang aku taw aku dah mula tercari-carikan kau lah mamat  !! walaupun nampak cam giler tapi aku dah ngaku nie..hehehehe..aku dah start sayang koe , rindu koe , nak koe selalu ada ngan aku tapy..koe xde pown kan..:(

mesti koe ngah sebox ayat awek lain , tak pown mesty koe ngah fikir sal xawek koe yang dulu-dulu sampai kan aku koe lupa..huhuhu..sad giler nie..tapi kan mamat yang kusayangi , aku nie jenis xsuka paksa orang aw , kalau koe xfikir sal aku pown tue hal koe lah..hahahaha..malas nak fikir sal hati & perasaan nie , kang jiwang terlampau bahaye bagi perahu-perahu kecil  , cukuplah nak alert koe yang there's someone here yang minat koe then orang tue , AKU lah !! :)

wei mamat , aku doakan kalau kita xjodoh nak COUPLE pown kan , aku doakan kita ada jodoh naik pelamin..hahahaha..gambar naik pelamin persandingan member lah , pastu aku doakan semoga koe dipertemukan ngan someone who yang lagi hebat dari aku , lebih baik dari aku..sob..sob..sob ;(

jangan lupa taw , kalau dah bertemu pasangan then naik makan nasi minyak jemput lah sayer okay :)


Friday, April 29, 2011

sad sangat !! :(

today , 29 April , lagy sekoq kucing kesayangan i maty..sorry sangat kat ochie sebab xjaga elok-elok..huhuhu..i love you so much kucing , walaupun sebenarnya xsuka ada kucing..sedih sangat !!


video
video
video
ochie , u steady meady kat alam sana , finally u jumpa dah mama u , adik & abang u yang comey macam u tue..nanty whiskies yang i beli tue i bagy your pakcik makan ea..walaupun whiskies tue tok u all..:)


well tis video kenangan i ngan ochie , walopun video pendek i happy gak , and i realize i ley jaga kucing upenye walaupun umur xpanjang...love u ochie !!
















Wednesday, April 27, 2011

percubaan pertama !! saje nak story bout BFF aku yang empat owang nie...

kepada yang telah menjeling blog aku ngan sepintas lalu tue cuba lah ringan kan mata membacanya..xrugi aw..hahahaha..sound LIKE memaksa..kalau dah rasa mukadimah blog nie kurang best kan bagy korang lah , korang boley lah stop membaca , tak perlu teruskan okay..DON'T EVER WASTE YOUR TIME brother & sister..hehehehehe :)

story nie sebenarnye pasal geng aku ar ... AFIBS [[ A=ARLIZANA , F=FIZA , I =IETA, B=BILL(gua) , S=SITI NORFAHIMAH..nama nie kitorang tubuhkan masa kitorang  lower six..kira baru gak lah..idea nak gabungkan nama lastly tercipta lah nama yang unik like AFIBS...kitorang nie kira macam dah sedara bezanya lain mak bapak jek..hehehehe..walopun macam tue kitorang akrab der...okaylah , straight to the point let me kenalkan sahabat aku @ geng AFIBS nie..


haaa..yang ala-ala ustazah siti norbahyah nie nama dye arlizana..dye nie ada lah sekit something wrong..suka sangat post picture ngan post yang xberapa nak ikhlas..hahahaha..sedap ngata..kena sepenyepak baru koe taw nabill..dye nie dulu payah nak faham..owangnye pendiam lah sangat cuma bila dah berumur nie alhamdulillah..taw dah gerakkan mulut luahkan beberapa ketol ayat..(walopun ayat yang sama)pesanan aku ,beb jaga kesihatan selalu..jangan migrain memikiorkan soal BF tue..kalau ada jodoh adalah..kalau xde jodoh kat dunia jodoh syurga menanty..hehehehe

nie lak member yang study jauh dari kitorang , jauh kat sebelah negeri jek pown..hahahaha..dye nie aku baran sekit , suka sangat tukar no fon..aku pown xrety nak kata apa..dah lah tue FB wujud cuma sombong tak nak tegur...geram sesangat , nama dye FIZA..nama betol dye..hish , xyah lah gitaw..hahahaha...xpenting pown..beb , study lek lok kat sana..jaga diri tempat owang tue ye..jangan koe nak madah sarawakian jek bila balik nanty..dah habis study nanti bawalah KEK LAPIS sarawak..khas tok aku okay... 
 nie lagy sorang kawan aku..haisy..payah sekit nak bagy taw sal dye..macam aku xberapa nak kenal..hahahaha..dye nie baik lah juga antara semua kawan aku..cukuplah dikatakan teman sejati dunia & akhirat..puji lebih saje nak minta dye belanja SNACK PLATE satu set..:)
dye nie pendiam lah gak..kuat ketawa & the most important thing banyak bagy aku chance kenakan diri dye tue..hahahaha..bangga , IETA i love you [[ cover line ]] :)

nie lah aku..BILL just a simple person..hehehehe..xyah lah citer sal diri aku , xpenting sangat pown ...


nie lak namanya imam..saje lah aku call dye cam tue..nama dye bukan imam pown..hahahaha..dye nie duduk kat JB skank nie..ntah apa dye buat kat sana aku pown xberapa nak amik taw..malas lah nak tanya nanty dikatanye kita busy body payah tue..wei cik SITI koe pown beb kena rajin belajaw..dapat keje baik gaji first bagy aku sekit ye..hehehehe..love u  ketat-ketat beb...

[[ beb , banyak story nak share ngan korang nie..banyak sangat ..macam-macam lah..semua sal jiwa & raga masok sekaly..:( balik lah yang jauh tue..belanja aku makan KFC ye..hahahaha..yang ada dekat ngan aku pown xbelanja..(sesape terasa tue memang sengaja tuju lah tue) ]]

okey lah beb , aku malas nak conti citer nie lagy , takot korang sediy lah pulak..huhuhu..beb , kalau pown kita jarang nak berhubung aku always ingat kat korang..(betol punye serius )..korang aku doakan berjaya dunia akhirat , kalau dah bertemu jodoh tue korang kaborkan lah kat aku okay..kan sharing is caring..tak gitu kak limah..:P





picha kenangan masa zaman muda mudi kot..hehehehe..love u all cayang...
Seandainya aku teman yang terbaik buatnya , Teman untuk berbicara , Teman untuk bergurau senda , Teman tatkala ketawa , Teman tatkala berduka , Hilangkanlah prasangka di jiwa , Hapuskanlah kebencian di dada , Agar ku bisa diterima seadanya..

remember one thing , walau apa pown jadi kita akan jadi sahabat sampai hujung nyawa..